Interim, op projectbasis of voor training & coaching.......

Coco Diensten
10

Interim

Op marketing- en salesvlak is er altijd wel werk aan de winkel. Bedrijven vinden het dan ook fijn als ze wekelijks een vast aantal uren kunnen beschikken over een marketeer. Zo blijven activiteiten niet langer meer liggen. Interimopdrachten zijn met name geschikt als je wil werken aan je zichtbaarheid, je leadgeneratie of customerexperience.

Projectbasis

Soms zou je over een marketeer willen beschikken voor de duur van een specifiek event. Denk hierbij aan een (her)opening of een campagne. Ook dat is mogelijk. Op basis van een aantal afspraken begeleid ik je project en help ik desgewenst bij de uitvoering.

11
12

Training & Coaching

Tenslotte kan het zo zijn dat je wel beschikt over een sales en marketing team en dat je deze graag wilt upgraden naar een next level. Dan is het mogelijk om je team tijdelijk te trainen en te coachen. Over hoe die training en coaching er dan uit zou moeten komen te zien? Dat is aan jou en aan je team.

"Marketing behoort toegankelijk te zijn, flexibiliteit is een must en gegarandeerd. Kies wat bij jou past en waarbij jij je comfortabel voelt"