Over mij, mijn passie en alles
wat daar verder
bij past...

Over mij
21

Ondernemen is soms best spannend!

Ondernemen is soms best spannend. Zo zul jij dat voelen en zo voel ik dat ook. Daar zijn we ondernemers voor. Ondernemen gaat met ups and downs. Die downs kunnen je soms verschrikkelijk onzeker maken.  Al helemaal als je te maken krijgt met een situatie die je niet hebt voorzien.  Maar uiteindelijk leiden alle wegen naar Rome. Ook die van jou.

Sprookjes en mooie praatjes...

Marketing is niet het wondermiddel. Het wordt wel vaak gedacht. We zetten er een marketeer op en dan komt het goed. Waar het eigenlijk om gaat, is dat je erachter komt wat je klant beweegt. Dat is waar het om gaat. Als je eenmaal over die sleutel beschikt dan vind je altijd wel je weg. Dan maakt de grootte van je onderneming ook niet meer uit. Of je nu werkt als ZZP-er en of je nu op een commerciele afdeling van een corporate werkt.

22
23

Uitbesteden?!

Vaak wordt ook gedacht dat het uitbesteden van je marketing alleen is weggelegd voor de grotere ondernemingen. Dat is niet zo. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. Een daarvan ben ik. Met alle liefde voor mijn vak help ik je met je plan, je marketingcommunicatie en bekijk ik met je hoe we de klantbeleving binnen jouw onderneming kunnen verbeteren. Op een manier die bij jou past. 

Uiteindelijk gaat het om de knikkers....

Ook sales speelt daarbij een belangrijke rol. Marketing moet je eigenlijk zien als een booster, een opwarmer. Maar uiteindelijk moet er ook verkocht worden. Vandaar dat ik ook met regelmaat salesmedewerkers coach ter verbetering van hun marketingvaardigheden. Want hoe beter sales marketing kan aansturen des te groter de kans op succes.

24
25

Resultaatgericht!

Het is niet altijd even makkelijk om je marketinginspanningen meetbaar te maken. Maar met behulp van moderne technieken en het slim verbinden van je kanalen kun je heel veel te weten komen over wat je klant daadwerkelijk beweegt. Mocht je ook worstelen met commerciële vraagstukken? Of zit je misschien krap qua werkcapaciteit? Dan nodig ik je uit om er eens samen naar te kijken. Want zoals ze zeggen, twee weten meer dan een. Tot snel!

"Soms zie je duizend beren op je weg, dat is niet zo. Dat lijkt maar zo. Als je maar authentiek blijft."