The Customer eXperience Game

Share Post:

Soms moet je even iets leuks plannen in je agenda. Voor mij was dat deze week het spelen van de Customer Experience Game van Babs Asselbergs – CCXP en Gaby Remmers.

Samen met een stel anderen gingen we in drie teams aan de gang met klantbeleving. En met het mes op tafel! Ik heb me verbaasd over hoe leuk het is opgezet, hoe interactief. De tijd vloog werkelijk voorbij. Het spel is enorm toegankelijk en absoluut niet duf of het zoveelste ‘iets’ dat iemand van marketing bedenkt en waarbij je dan maar uit plicht aanwezig bent.

Ik vind het een tool om alle neuzen dezelfde kant mee uit te krijgen. Ik zou het zelf inzetten als aftrap van een periode waarin je samen aan de kpi’s rondom klantbeleving gaat sleutelen. Zoals ik van de dames heb begrepen zijn er ook tal van mogelijkheden om in korte workshops verder de diepte in te gaan op verschillende aspecten.

Mis je je collega’s en ben je de pubquizes beetje beu? Dan moet je echt dit eens doen. Gewoon vanuit je eigen bureau lekker thuis via zoom en miro. Alleen dat is al een hele beleving.

En ohja, natuurlijk zat ik in het winnende team……Ik wil altijd winnen 🙂


Meer informatie over de game vind je op  https://thecustomerexperiencegame.nl/

Stay Connected

More Updates